I'm back

ha inte haft lust med blogg, ha suttit hela tiden o funderat om man skulle skriva lite men ha endå sen inte blivit av.
ha mycket o skriva men känner inte för o skriva allt. så får se vad som kommer upp :)
i fredags på natten dog ju mommo, som ja redan sagt tor ja ;s va lite grinig på mamma ett tag för att hon inte sagt någe på torsdagen när hon märkt att de sku hända. ville ju också få träffa henne en sista gång som ja skulle veta är den sista gången. men man kan ju inte alltid få som man vill :)
på fredagen så när ja vakna o mamma ringde o berättade så visste ja inte riktigt hur ja sku reagera ;s vet inte riktigt fick nog en liten chock för vi trodde iaf att hon sku hålla till nästa vecka. men pappa hämtade mig och bara vila när ja kom hem. efter nån timme skulle vi o kolla på henne, var jävligt nervös, tänkte hur fan ska ja klara de? var helt kallsvettig o vet inte riktigt var inte helt medveten tror ja ;s
vi kollade på henne, fick lite panik när vi gick in kände att nu kommer ja svimma. men de gick bra. satte mig bredvid henne och tittade lite på vad hon hade på sig o lite annat. vet att jag inbillade mig men när man satt där så såg de verkligen ut som om hon bara sov, tittade hela tiden att hon andades o vet inte riktigt helt mysko.
efter de så åkte vi hem en sväng, sen skulle jag till stan igen. kom till stan och for med linda och solade, åt pizza, köpte hårfärg o for till linda o färgade.
färgen hette tulpan svart och den var typ rödbrun lite mer rödaktig kanske, och mitt hår blev svart och lila. fan va ja blev arg ;D men nu hade de blivit mer brunt iaf, o rött där uppe men de blir nog bättre med tiden :)
men ska ta o göra någe annat, orkar inte skriva mer nu så. bye

va fan ska man säga?

kan inte komma på nån rubrik. hinner inte skriva så mycket nu tror ja pappa är på väg så.. hade tänkt åka till killinge idag men de blir de inge av nu.
inatt vi 1-tiden dog mommo. hon somnade bara. jag vet själv att även om de känns jävligt tufft så var de endå bäst för henne. vet inte riktigt va ja ska skriva känner mig bara så, vet inte. mamma ringde vid typ 6 tiden o berättade de. hörde direkt på henne va de va som gällde. va väl inte så svårt och gissa heller eller hur?
måste dra nu, skriver mer senare.

tatata!

imorgon åker jag mamma och linda till killinge och sover där till lördag, BJÖRNJAKT! haha ne inte precis men vi kan ju låtsas :P ska först till skolan o vara på mina 2 lektioner sen gå till sjukan o hälsa på mommo o sen åker vi! får se om de händer nå spännande :P men nu ska ja sova så ja vaknar nångång, hejs!

mjaaaha

e ruskigt trött, for till skolan idag igen trots att ja hade svinont i halsen ;s tänkte bara göra provet jag hade på morgonen men så va vi tvungna att beställa student mössan osv idag så blev kvar där hela dan :P efter de så var de till nikkala o tömma båten o sen så tänkte ja att "åh nu ska ja läsa bok" ville promenera men blev inte de direkt, hann aldrig börja läsa för christina kom och så for vi till köpcentret en sväng och kollade lite grejer.. kände mig inte alls sugen o köpa någe ;s mysko ;P men så var vi ute på stan ett tag och kollade runt och sen tog vi en liten promenad till solariet och tillbaka. for ut på stan igen och bara svamla ;D ÄVENTYR! haha så king film, får visa den nångång om ja lyckas få upp den :D haha
åker på fredag till killinge med mamma och kanske linda, får se hur de blir :) blir där till lördag o då blire party! hehe men nu ska ja sova :P natt!

yesh yesh..

kom för ett tag sen från skolan, orkade inte skriva blogg igår kände absolut inte för de.. mommo åkte in igen fast nu här i happis på obs avdelningen, hon ha blivit så dålig så hon orkade inte tugga maten så. bara o vänta.
ha hittat en ny favvolåt :P lr ha hittat ganska så många men :P nu ska ja inte sitta o försöka hitta på någe o skriva så bye!


haha the wicked nose :D

haha upptäckte där hemma att näsan blivit sne :D mamma titta på mig skitlänge sen mitt i all: jenny, din näsa är sne. ja ba neeeee ;D hon ba jo be pappa kolla den är sne, så ja nu ha man en sne näsa :D o de går inte o vrida tillbaka den säger mamma för att de gått så länge, den e ju inte ruskigt sådär sne men man ser om man kollar. hojja ;D haha tänkte ska ladda ner lite musik o sen så får man se vad som händer :) linda sku komma förbi o ta en cigg iaf så, men nu music!

morning ;)

vaknade vid 12 tiden, lega bara op lata mig va så skönt ;D haha ha ja förresten sagt att mina glasögon kommit? hämtade ut dem för nån dag sen, kan lägga bild på dem sen nångång :) när ja får tid o ork :P
åt en billys för en stund sen, sitter o dricker apelsinjuice :P funderar på o gå ut o ta min morgoncigg men orkar inte gå ;D haha lat.se!
prata nyss med linda binda o hon sku ringa sen när hon kmr hem så ja får hämta mina saker :) ha mina nycklar där o ska jobba idag :P hehe kan va bra o kunna låsa upp så man kommer in o jobba... =D hehe men ska nog ta den där morgonciggen, bye!

night

kom typ nyss hem, var hos linda o började dricka o teres o alexander kom på "middag" ;D korv o makaroner :P haha svamla en massa skit ha inte garvat så mkt på länge, men gick till teres o basta o sen umppari. ha hela tiden haft lite sådär mysko feeling, men de är är ja ha ont i näsan så hela kroppen känner av de. har ont hela tiden o nu ha de börjat bli blåmärke ;D haha, men de e såna smällar man får ta :P
tänkte gå o röka starax o sen tvätta bort sminket o alt så ja får sova, men ha så jävla ont kan inte släppa de ;D ser ut som värsta bignose för den e jävligt svullen ;D haha men nu bye!

AJ, AJ!

ont i näsbenet som fan ;D haha råka få en toadörr i ansiktet igår på krogen :D haha sånt händer ;P
var ut med linda igår, blev inte att åka till killinge så :) drog till umppari o de va inte så mycket folk som de brukar vara ;s men va endå kul :P vet inte riktigt va ja ska skriva om ;D ha så jävla ont ;D tur att ja va packad så ja inte kände hur ont de egentligen gjorde ;D ha svinont! haha men nu hejs!


ajaj

ha värsta huvudvärken ;s ha haft nu varje dag från när ja vaknat men den ha inte blivit såhär hård ;o
kom för ett tag sen från skolan, ha suttit och kollat lite på facebook men hände inge intressant.. tänkte glo lite på youtube om man hittar nån kul video men får se.. e ruskigt hungrig också! nog för att ja alltid är hungrig men ändå ;D ska göra lite annat nu, oh på lördag blir de mest troligt att åka till killinge! YES! bye

trött

ha ont i benen som fan o e helt slut :P åkte till den där mässan idag och blev faktiskt förvånad ;o trodde de sku va skittråkigt men de va faktiskt riktigt kul och intressant! fanns en massa coola saker, en var en toalettstol som sprutade vatten och blåste varmtluft så man slipper torka :P skulle själv vela ha en sån :D den andra, helt klartt bästa saken, var en "maskin" som läser upp olika dokument, tidningar ja vad som helst bara man la den på plattan så började den läsa. han som ställde ut den sa att den var så ny så de finns ingen information eller något om den men man får ju se när de kommer upp, den va inte billig heller 20000kr! hoh!
efter vi vart där ett tag gick vi ut på stan, gick runt och så tills vi skulle äta lunch. åt på österns pärla :P mums! sen så hade vi ledigt till klockan 2 så gick o köpte lite saker, köpte en bh, lite smink, strumpbyxor och lite annat smått som man behöver. när klockan närmade sig två så gick vi till föreläsningen, ayur-veda hette de som de berättade om. förstod inte så mycket men de va något om vilken grej man är född i hurdan person man är och hur man påverkas av olika saker ;s knepigt... först tänkte ju jag och mickis stanna kvar och åka med en senare buss men vi hann köpa allt vi skulle så då åkte vi ändå tillbaka med de andra :) men nu ska jag glo runt lite. oh btw den nya Twilight new moon trailern!

LÄÄÄÄNGTAR!


tjenna!

sitter o chillar, e helt slut ;o ska berätta lite om min dag
vaknade klockan sju, lega i sängen till kvart över och steg upp för att duscha, duschade och borstade tänderna gick och klädde på mig och borsta håret. satte mig vid datan i cirka 20 minuter och gick sedan till skolan. tog morgonciggen på vägen så ja sku slippa stressa sen till skåpet och hämta böcker
hämtade böckerna och gick till lektion, hade historia med kalle :) bäst! finns ingen bättre lärare :P var nästan ingen på lektion så vi tog de ganska lugnt, nog för att de alltid är lugnt med kalle. skrev och diskuterade lite om romartiden och handeln i rom :)
slutade lektionen och gick ner till skåpet och satte mig med linda, gick och letade upp hennes finska lärare, gick och mötte emma o prata lite innan lektionen, hade förskola skola och fritidshem, fick ett oförberett prov men de va som inget riktigt som gills, var bara för att se hur mycket vi hängt med :) ha vart borta ganska mycket och ända fick ja lite mer än hälften rätt! proud ;) fick lunch och gick ner för att äta, lasagne ;s inte min favorit men de går ner... satt i datasalen och tog de lugnt med emma och sen gick vi till jourlivs och köpte fick och hem till emma :) just innan vi skulle gå till föreläsningen på svefi ringde de från felicias dagis så emma var tvungen att hämta henne, hon ha börja bli sjuk stackarn ;/ haha de är ju förresten lag på att man inte får säga dagis utan förskola :P hoho! men gick till föreläsningen och nog var den intressant och så men var så himla trött så somna hela tiden så gick hem och skulle ta en liten powernap innan jag skulle till jobbet, blev ingen powernap utan kollade simpsons istället ;D haha men sen så for ja och jobba och ha kommit tillbaka för en stund sen :) ska fixa lite grejjs imon för luleresan sen sova, bye and good night!

schuuuuuuuuulan är slut :P

kom nyss hem, ha skitont i arslet ;D jobbigt o sitta hela tiden. imorgon ska vi till svefi på en föreläsning från klockan 2 till klockan 5, o på onsdag åker vi till lule på föreläsning och mässa :) o kanske lite shoppa om man hinner :P men nu fixa lite vettu, svälter ihjäl! hejs

natti natti

ska sova nu, upp till skolan imon! guuuuuud night!

söndag

o sol :) va sol igår också men endå :P sunny sunday =D vaknade för en liten stund sen, måste o jobba idag o så måste ja rensa råttans bur o så fundera ja på o städa lite i mitt rum, vill mublera om men får se vad man hinner med idag. o måste flytta över allt från gamla datan till den här o en massa... får se hur de blir :P men ska fixa här nu ploppade upp något, hejs!

lalalalalala

e på bra humör :P spela nyss sims lite, vaknade idag vid 13-14 tiden o duschade o for hem :) gick ut med hunden o gick förbi john o angelica, gick hem o hämtade pengar o sen for vi till seskarö o käka :) haha lite onödigt o åka dit för o äta men endå :P ha suttit här sen o chillat, ha lite ont i nacken men de är nog för att ja suttit vid datan så länge :P hehe men nu hejs!

hihi ^^,

kom just ur bastun, va skönt o få basta ha inte gjort de på länge :) hojja idag när ja satt vid datan så helt plötsligt satt de en geting på skärmen! sprang självklart iväg skrikandes: MAMMAAAAAAAA EN GETIIIIING!!!!!!!!!!
mamma tyckte självklart att ja va löjlig som var rädd för en sån liten sak, men de sticks ju hur trodde hon ja sku reagera? skratta? ;D haha
tänkte gå o döda den när ja upptäckte att den va borta ;s började självklart leta och hittade den, självmordsbenägen som den tydligen var, drunknad i mitt saftglas ;D han va nog lite deprimerad för att sommaren är slut. tänkte va fan o spolade ner han i toaletten. satte mig vid datan o började lite smått ångra att ja spoat ner honom istället för att kasta ut han ;D haha ja e knäpp ja vet
haha sak gö nå annat nu, e rastlös ;D bye

guuuudmuurguuun

vaknade för en stund sen, fattar inte att ja ha sovt så länge! men va vakenganska länge igår, tog ennu ett tag innan ja somna så :) drömde nå helt mysko inatt, alldeles för svårt för o förklara ;D men iallafall vaknade av att jag hörde snarkningar, o inte sånadär små utan de ekade! de var som om nån snarkade i en mikrofon lr nånting! tänkte va fan vem e hemma nu? ;s gick upp o då blev de tyst, gick runt i huset o kolla o hitta ingen, sen såg jag hunden ;D haha de va ju han som snarka! fan fattar inte att han kan snarka så högt! :O otroligt, de var till och med högre änn när pappa snarkar! hojja, har värsta hostan ennu o e helt slemmig, bara spottar o spottar upp slem. vidrigt ;( men ska ta o äta nå frukost tror jag sen kanske kolla en film lr någe. ha inte ennu sett den där kenny begins :P måste se den. nå heippahei!

sleeep

ruskigt trött, vill inte sova men måste annars kommer ja som,na här :P syns imon!

gaaaaaah!

blir tokig >;D nu är den där jävla kamerasladden borta igen! fan kan inte lämna något, ska skaffa lås till dörren alltid nån som lånar sen försvinner allt. tänkte sätta in bilder men näe! idioter. ooooooooooh nu ha ja inge o gööööööööööra! ska mänkka. bye

Torsdag? ;s

vet inte alls va de e för dag idag, e helt borta med vinden. mår iaf lite bättre nu, vaknade på natten en massa gånger, spydde, hosta o en massa ;s uscha inte alls kul o vara sjuk.. ha iaf ingen feber nu så får hoppas att ja blir bättre :) men nu ska jag göra någe annat :P här får ni en king låt!


kill me

kollar tv, blir bara sjukare o sjukare när ska de ta stopp? hade nyss 39,5 o så tog jag en tablett och oj vilket mirakel! tempen gick ner med 0,5 så nu har ja bara 39! fyfan va kasst... ha legat hela dan här i soffan o kollat tv, ingen vill röra i mig för om de är svininfluensan så den enda tröst jag har är min hund ;D han är då minsann inte rädd! en riktigt hjälte :P men nu ska jag kolla om ja kan äta något, bye!

fyfaaan..

ha blivit sjuk igen! ha feber o en massa shiit, e trött som fan... tänkte sätta in bilderna igår men blev så sjuk så de gick inte.. sitter hemma o kollar tv, nå typ rymdserie ;s men ska gör anåge annat nu, orkar inte skriva. bye!

oj!

glömde säga att sen kommer de bilder från lördags! lite segt men ha inte haft tid :P bye again!

uscha

har värsta ont i halsen + halsbränna som fan ;s skitjobbigt, märkte igår på kvällen att ja började få men tänkte inte på de så ha vaknat hundra gånger under natten för att ja haft så ont ;s ha inga tebletter ja kan ta heller lr någe... nå de blev o stanna hemma, palla inte o fara till skolan ha typ ingen röst ;D haha
vaknade vid 7 tiden o upptäckte att ja hade byxor på mig ;s vet inte om ja isåfall ha sattit på mig byxorna i sömnen eller om jag glömt bort att ta bort dem ;D haha tänkte ba va fan när ja vakna :P hehe men sånt händer när man är trött! ska och jobba lite senare, hojja ha inte alls lust men pengar pengar ;P
kollade runt lite på coolstuff.se, e lite sugen på den där chokladfontänen! men får se hur de blir med den men här kommer nån bild på den och sen tjollahej!




the school

sitter i datasalen med betty, kolar runt lite på nätet :P orkade inte skriva lr lägga in bilder igåer, blev bara en lat kväll :P var o jobba sen kollade ja tv :D börjar historia 12.15 eller 12.20, vet inte riktigt men de e kalle så de e lugnt om man kommer lite sent :P men ska göra någe annat nu så, smell you later alligator!


hoho ;D

var en jävligt bra kväll igår :D hade väldigt kul :P satt hemma hos emma och gick sedan till den där nya sportsbaren, tyckte de var värdelösty, stå i en halvtimme o vänta på en öl? aldrig dit igen, drog med linda till umppari o där va de myyyyycket bättre :P sätter in bilder o mer detaljer sen senare, ska iväg, hejs!

SATURDAAAAAY!

lördaglördaglördaglördaglördaglördag! idag ska vi ut! fan va kul ha inte vart på länge :P antingen blir de umppari eller den där nya sportsbaren :P v et inte ennu men man får se vars det tar oss :) kom nyss ur duschen o blir väl att fara o köpa dricka om ett tag :9 men nu måste ja fixa lite så ja slipper stressa sen :P hejs!

bebiiis :D

huvva tyckte både synd om den men kunde inte låta blia att skratta ;d jävligt söt!


booooring

sitter o tråkar, var nyss förbi bankomaten o shell o hämta cigg :) ruskig skönt luft ute, sådär fuktig. funderar över vad ja ska hitta på, spelade nyss the simpsons game på xboxen, blev lite less... finns nog inget på tv heller så ha ingen aning om va ja ska göra, några förslag? funderade över o fa ut o gå med hunden men ids inte, e laaaat ;) haha. ska ta o spionera lite på nätet så kanske kmr upp någe kul :)
började tidigare idag o fundera på bodybuilding, vet inte varför fick bara in de i huvet helt plötsligt ;s började fundera på kvinnor som håller på med det, förstår inte varför de gör de? visst de e fint o ha muskler men bodybuilders överdriver så himla mkt! o så alla steroider, till vilken mening? nääe ska funtsa lite mer över de där :P research!

undra hur många killar som vill dejta nån som har en sådan kropp? ja menar de e lite manligt... lr ganska mkt... haha tänk o gosa med nån sån där? hoffa..

hoome

blir inte o jobba idag, far på söndag istället mamma e lite lat :P ska snart till mommo o moffa o hälsa på o så ska mamma lämna nå mediciner :) ska ta och samla ihop lite grejer så ja ha lite o välja bland imon :D jippiiiie! ska leta efter min körkosrtbok också ;s spårlöst försvunnen! måste skriva till efterlyst o be dom leta :P hehe men nu the search...

Freeeedag :D

hipp hipp hurra de är fredag idag! :P haha king på o rimma ;) lr så inte :D haha e på ruskigt bra humör, kom just från köpcentret, var där med emma hon skulle kolla lite kläder, hon köpte ett linne/t-shirt, ett par hello kitty strumpor till felicia(hon är galen i hello kitty!) en penna, stift o en bh :) åt glass också, gottigott! den hette nå typ.... öhm... pyörremyrsky? nå sånt iaf, mjuk vaniljglass med valfri krossat godis :P kollade också på ett par skor :P måste ha dem när ja får lön! var inte ens så dyra kostade 39.90 euro :P väntar på att mamma ska komma, ska hem till nikkala och sen kanske och jobba :P får se hur man orkar, har värsta lusten att fara ut men ska vänta till imorgon :P ska ut med emma, linda och henrika, kanske redan har sagt de? skitsamma kommer inte ihåg. först ska vi sitta hos emma o fixa oss och sånt sen umppariiiiii! ha läääängtat :P hehe men nu ska ja göra någ annat :P facebook! bye!

heh :P

lite häftiga frukter :)






tycker att vattenmelonen är bäst :P håller på o snoka på lite annat så kmr säkert en uppdatering senare eller imon!

chill

sitter o kollar tv, kom för hem för typ 1 timme sen. vaknade idag 20 i 7 o gick o duscha, gick till skolan och mötte upp alla andra och därifrån så åkte vi till stranden och väntade på att bli upphämtade av bastflotten :) gick ombord och åkte iväg, har aldrig varit på en sån förut. den hade 2 våningar, en nedervåning med bastu, toalett och typ matrum, sen på övervåningen var de som en enda stor terass :P vi satt där uppe o körde våra frågesporter o vad vi nu hade o sen stannade vi en bit ifrån pikisari o började basta :P var sköönt men var inte så många, vi var bara 5 från vår klass o typ 6 från 1:an, o så våra mentorer :P fyfan badade också! vattnet var typ 15-16 grader ;s sprang bara o hoppa i :P var som tusen knivhugg! aldrig mer ;P sparng självklart in i bastun typ direkt :P kan inte förstå hur folk kan bada isvak! måste ju vara hundra gånger värre :P efter vi kommit i land for jag, linda, sara, emma o henrika till ikea o fikade :) linda köpte ett badrumsskåp o ja köpte ett par ljusstakar :P efter de så kollade vi runt lite på stadium, intersport o självklart djurmagasinet :P hittade min drömfågel! den hade röd kropp o lila vingar :P ruskigt vacker! men nu ska jag göra något annat :P ska kolla runt lite om ja hittar nå skojiga saker på nätet så man får något att skratta åt :D haha hejssvejs!

haha :D

är bara tvungen snokade runt lite grann på olika skor :P haha kolla här!

SHOE EL GIRAFFE! ;D haha

HAHA ;D en självklarthet i skogarderoben? ;)

den där tyckte ja faktiskt var rätt så söt :P men inget ja sku använda :P

skrämmande verkliga ? ;s hojja!

o så den sista, fattade först inte att de var en riktig sko, förstår inte vars folk får allt ifrån!


hoho

e helt svettig, säkert när ja börja bli frisk, brukar alltid svettas som fan då, funderade på o ta en liten bastu men de får vänta orkar inte ennu. ska iaf till skolan imon, vi ha aktivitetsdag så vi ska bada bastuflotte. blir säkert kul men e bara så slut nu så orkar inte hurra ;D hehe men nu hejs

good morning!

vet inte ens varför ja e vaken nu, är ruskigt trött men vill inte sova ;s käkade nyss frukost o sitter nu här o glor runt lite, råttan håller på o smaska i sig nå bröd som han fick på vällen, vi e nog dom enda här i huset som är "morgonpigga".. tänkte att ja sku ta o spela lite sims men de blir inte ennu :P kollade en annan film igår också, "the crypt"
den handlar om ett par ungdomar som går ner i nå tunnlar under jorden för att sno smycken o en massa annat värdefullt o sälja de på svarta marknaden, problemet är bara att de måste ta dem ifrån lik... haha e inte bra på sånt där :P tyckte inte filmen var särsklit bra för de va en sån där b-film, allt jävligt fejkat.
men nu så ska ja göra någe annat :P bye!


NAMMI!

mamma håller på o laga kygkling, ris o sås! mums säger ja bara! fick vlc att funka så kollade nyss på film :) män som hatar kvinnor, helt okej men trodde den skulle vara bättre. skratta fick man iaf :P pratade nyss med mommo o moffa i telefon, ska fara dit o hälsa på sen när ja blir helt frisk. kan inte ta risken när mommo e så sjuk o allt. men nu så blir de bye bye!

didilidu!

ha tråååkigt, e bra o vara sjuk :P skriver mera :D haha men tänkte kolla film men de gick inte va nå fel me programmet så måste fixa de på någe sätt, kommer ljud men ingen bild ;s men iallafall itället för att kolla film spelade ja sims! va kul ända tills jag så smart som jag är skulle laga diskmaskinen. dog självklart ;D haha men sparade inte som tur är så :P käkade ris o korvtroganoff för ett tag sen :P så jävla gott! mammas e klart bäst den är sådär härligt gräddig o ha så fin färg o mums! ska ta o fixa lite grejjs nu, testa få det där programmet att funka om de nu går :) nå bye!

haha btw :P

måste bara förklara en sak här ;P Jag heter Jenny Linnéa Enbuske och som de flesta kanske förstår så är det ett efternamn och en planta(buske) som ser ut såhär:

så de där är en enbuske! och angående om jag har en mellan benen tycker ja inte du har med att göra, men nu ska ja göra någe vettigt!

nya favoriten!


Tuesday!

o igår va de måndag :) var i skolan igår typ till 12 tiden sen kände ja mig, dålig helt enkelt, blev helt yr i fick ont överallt, som om ja sku ha feber fast hade inte de ;o skuuumigt.. for till tommy o satt o vänta på mamma så for ja me mamma o köpte en ny data o sen hem, ska vara hemma några dagar o avvakta så de inte är nå svininfluensa, mår lite sådär halvbra nu men får se hur de blir :P
angående datan så e de en packard bell, köpte från elgiganten för drygt 4500kr, e väldigt nöjd faktiskt :P men nu ska ja göra något annat, hade tänkt lägga in en massa bilder men ny data så allt e på den gamla, måste fixa de också, men nu bye!

RSS 2.0