FREEEEDAAAAAAG!

HIPP HIPP HURRA DE ÄR FREDAG IDAG! Är på ruskigt bra humör :P vet inte varför men de är bra =D ska efter skolan åka med mamma och jobba och övningsköra för nu när man äntligen är frisk så kan man göra lite grejjs! Igår gjorde jag ganska så mycket, först när vi kom till stan så gick vi med Heli och Janne till Granngården där det var rea :P köpte ett flexkoppel och ett halsband åt hunden och lite annat smått kul :P efter det gick vi till Ikano och jag gick in på djurmagasinet en sväng och kollade litegrann :P sen efter de skulle de in på IKEA och jag stannade utanför med hunden så att hon inte skulle behöva sitta där ensam. :) Hehe! Efter det förde vi hem hunden och sen gick vi till Tornio där jag köpte den där väskan som jag kollade senast jag och Linda var :P nu var den på rea så jag slog till. Efter det gick de in på Alko och sedan gick vi tillbaka till Happis där vi gick till Gräns grill och pizza och jag åt en pizza :P när vi stod där utanför så kom Linda och Tommi och Linda kom med mig in och äta :) sen så åkte vi bara runt och jag kom hem sen på kvällen och satte mig vid datan :p orkade inte skriva blogg just då var ruskigt trött och hade ganska så ont i huvet ;o konstigt, men iallafall just nu sitter jag i skolan och Emma sitter och skriver om Frankenstein :P ska snart börja gå hemåt och sen och jobba :) Hejssvejs!


Onsdag

Onsdag idag, hehe vet vad de är för dag! Mjahmjah men men idag har jag inte gjort ett skit igen, är fortfarande sjuk men har blivit bättre, inte lika ont överallt och e lite lättare att andas osv, idag har jag suttit här framför datan praktiskt taget hela dan och bara latat mig och kollat tv :) har som ingenting och skriva men kan hitta på något.. AHAAA! De va fettisdag igår och eftersom att jag missade att äta semla igår så gjorde jag det idag! Skitgott, behöver inte sätta upp en bild för alla vet ju endå hur en semla ser ut så, hoppas jag, och till lunch ha ja ätit rostbiff och potatissallad :P gottgottgott!? Och till middag som jag åt för en stund sen åt jag spaghetti och korv! I like fooooood... Funderar på att ta en bastu eller något lite senare men vill se den där filmen som  är ikväll, Men of honor, skitbra film. Lipar alltid :) men nu ska jag ta och göra något annat, kanske sätta på bastun eller så... Hejssvejs!

Tisdag?

Vet inte ens vad de är för dag ;s hatar att vara sjuk, hatar att sitta inne! Less! Ha inte skrivit på många dagar nu, vet inte när jag skrev senast kan de vart Lördag kanske? Orkar inte tänka... Iallafall vi kom hem på Lördan nångång på natten, ingen aning om när men var trött så gick bums och sova. Vaknade på Söndan och hade ont överallt och huvudet dundrade så tänkte att jag sovt för lite för vaknade endå på morgonen nångång men sen tog jag tempen och hoppsan jag hade feber vilket inte längre är något oväntat! Är som sagt sjuk hela jävla tiden! Jävligt jobbigt. Så blev inte att fara och kolla på Jonnas uppvisning eller fara med Linda och dansa, eller jobba eller nånting! Så Söndag var bara skit. Igår så var det lite bättre, var lite piggare och hade inte lika mycket feber så de var ett plus iallafall, satt här i Nikkala och kollade på filmer som moffa filmat när vi var små :P hahah fan vad man fick skratta! "Jag klättrar i trädet, en apa e jag!" "Vad ska lillebror heta? -Bebis.!" haha barn är härliga :P de hände inte så mycket mer igår, kollade Smallville och sov så kan berätta lite om idag som inte har hunnit gå så långt, vaknade halv 7 och försökte somna om men gick för hundens mage höll på och göra en massa konstiga ljud så kunde inte somna. Steg upp och målade naglarna igen och sen satte jag mig här, finns inte så mycket mer att säga så.. Hejssvejs!

Lördag

GOOOOODMOOORGOOOON! Har inte hunnit med så mycket idag, vakna för cirka en timme sen :) igår så hade jag feber ; / ha börjat vara sjuk varje vecka nu ;s konstigt.. Men gick endå till skolan, kände mig tvungen eftersom att det var redovisning i engelskan så gick så han inte skulle tro att jag skolkade. Efter engelskan gick jag hem och la mig, hade så ont överallt och var helt slut, inte kul att vara sjuk.. Sov kanske en timme eller något sånt sen så mådde jag lite bättre ett tag sen kom allt tillbaka igen.. Jobbigt jobbigt.. Men lite senare mot kvällen mådde jag bättre och febern hade gått bort men var endå sådär trött och hängig så tänkte att jag skulle ta det lugnt men sen så började min vän Jonna att tjata om att fara ut så vi for ut, var endå ruskigt trött så satt typ bara och tog det lugnt och sen och sova :) och nu idag har jag ju som sagt inte hunnit göra så mycket så kanse skriver mera sen.. Hejssvejs!

Torsdag

Orkade inte skriva igår var helt slut, hade en ganska stressig dag igår igen. Men iallafall idag har jag först vart på biblan och haft teater åt 4-5 åringar :P var faktiskt ganska kul och om ja får säga de själv var jag ganska bra (; hade två teatrar, den första var bockarna bruse där jag var lilla bocken bruse "vem är de som trippar på min bro?" " de är jag lilla bocken bruse jag ska till ängen och äta mig fet" haha skitkul :P den andra teatern var rödluvan där jag var jägaren(hjälten!) :P var ganska nervös för hade ganska mycket att säga och göra så var jobbigt att komma ihåg allt annars var de kul de också :) efter det så åkte vi tillbaka till skolan med alla saker och satte ner de e i teater förrådet och sedan gick vi till Emma och drack kaffe och kolla på TV. Bestämde också att jag skulle köpa hennes skor eftersom att hon får skavsår av dem och jag behöver nya skor så :) sen gick vi tillbaka till skolan där vi skulle ha prov i nk ;/ hade inte pluggat nånting eftersom att jag varit sjuk så, även fast jag fick ig var jag endå ganska stolt för var bara 3 poäng från godkänt! De ni! Sen efter det gick jag hit och satte mig här och kolla lite på facebook... Ska ta och äta snart är ruskigt hungrig så, hejssvej!

Tisdag

HejHejHejPåDig! Kom just från skolan och fyyy vad det är kallt ute! Trodde jag skulle tappa tårna, idag har jag som sagt varit i skolan och har haft en ganska stressig dag med mycket skrivande så skönt att få ta det lugnt! Ska åka med mamma när hon slutar jobba klockan 4 till Nikkala och sen därifrån till jobbet, får se om det kanske blir att övningsköra också lite hon har tjatat ganska mycket om att jag måste köra så att det inte tar en evighet med och ta körkort.. Igår så var det ganska lugnt, vi for en sväng förbi till Tornio och handla lite mat och lite annat kul sen så kollade vi film, "Gran torino" hette den och den var ruskigt bra! Helt i min smak, den handlade om en man som hette Walt Kowalski(Clint Eastwood) vars fru just hade dött, samma dag som det är begravning så flyttar en asiatisk familj in i grannhuset vilket han inte är så värst förtjust i i början men sedan när han lär känna dem så blir de bättre vän med honom än vad han är med sina barn och deras familjer, mycket gäng och bråk i filmen med ett sorgligt men lite oväntat slut, kolla den så förstår ni vad jagt menar, rekommenderar den verkligen! Men nu ska jag ta och kolla lite på facebook och sen ska jag väl göra klart för att åka till Nikkala, hejs svejs!

Måndag

Just nu sitter jag hos Tommy medans han och hans syster spelar rockband =D hihi lite roligt.. Idag har jag vart i skolan :P var inte förra veckan för var sjuk ;/ influensa men nu är jag frisk igen :) sitter och väntar på att Linda och Tommi ska höra av sig om de skulle komma hit eller hur det blir :P har inte så mycket mer och säga för tillfället så kanske uppdaterar lite senare, får se vad som händer men men... Hejs svejs!

Söndag = imorgon skola ;/

Gårdagen var rätt så bra trots att man bara satt hemma :) jag och mamma kollade på melodifestivalen där min personliga favorit var Heat! Skitbra låt och ja! Annars så var Markoolio bra på ett sånt där skojjigt vis :P "VÄÄÄNTA DIIIIG INGEN KÄÄÄRLEKSSÅÅÅNG FRÅÅÅÅN MIIIIG" haha skit rolig låt ! Trodde först de skulle vara en sån där romantisk låt men nehe! :) Nå idag har jag vaknat klockan 9 och då tog jag ut hunden och åt frukost (: efter det for jag och mamma till mommo o moffa där vi for med hunden och åkte skidor ;P skööönt, sen åt vi mommos biffar med makaroner! Mommo har lätt de bästa biffarna! Fick med mig en låda fylld med biffar ;D hehe mommo vet vad jag vill ha... Efter det for vi hem med hunden och sen åkte vi raka vägen och jobba, övningskörde lite också.. Sen kom vi hem och jag packade kläder och åt mera biffar xD sewn åkte vi till stan och här är jag nu :) men nu ska jag ta och göra lite annat än och sitta här och skriva så, hejs svejs! 

Alla hjärtans dag!

Ja idag har jag vaknat ungefär klockan 9 och mellan 11-12 så for jag och Gina ut med hundarna :) hon är hundvakt nu åt Nikita när Jonna är och tävlar i Skellefteå :P hoppas de går bra!
Efter våran promenad som tog ungefär 2 timmar (stranden, ikea, marielund,stan) så när jag kom in så satt Tommy o spelade xbox och typ 5 minuter efter jag kommit in kom Tommi hit :) så käka jag, makaroner, korv o bacon, MUUUMS! Men iallafall, efter det så satt jag bara här framför datan och mixtrade lite med min design vilket var väldigt svårt ;P men ni ser ju resultatet och jag tycker det är väldigt bra för en nybörjare! Linda kom också och hon hjälpte mig lite med och fixa något som jag inte hittade ;P
Om några timmar ska vi åka till Nikkala och där får man se vad man hittar på, finns inte så mycket att göra där men man får försöka göra något för att fördriva tiden iallafall! Men nu ska jag sluta skriva ska hitta på något annat så (: men men kanske skriver senare när vi är i Nikkala, Hejs svejs!



Kia hittade ett träd där efter vägen.


Nikita ville också vara med!

Kväll...

Jaa, nu sitter man här framför datan igen efter en promenad till lindas mamma och pappa och en film.. såg på sex drive som ja tyckte var sådär halvt bra men endå något man vore se om man har bra humor! Men iallafall idag har jag vaknat klockan 8 och då ringde ja o väckte linda o tommi (: cirka 1-2 kom de hit till tommy o tommi o tommy började spela xbox och ja och linda satt vid datan och filosoferade lite om livet och annat kul... men nu ska jag vara trevlig med de andra så :) hejs svejs


HEJSAN !!

Linda här, har fixat lite på Jennys blogg snyggt va?!
ne men gjorde lite fort bara tack för mig och ses sÄkert snart :)

HAHAHA

ska aldrig mer göra om det här no way, never, linda får fixa de här sen... jag pratar då om o designa o de ser hemskt ut ;D ni kanske ser? haha mne men nu sitta lite på facebook sen gå o äta frukost o vänta på min designer ;D ciao

Okej..

dags för något nytt! Linda har länge tjatat om att ja ska göra en blogg, precis som hon gjorde med facebook så tänkte ska väl testa något nytt :) för att lyckas skriva ett enda futtigt litet inlägg har det gått ungefär en timm ;o som sagt fattar ingenting e helt förvirrad så imon får linda hjälpa mig lite med det här :) nu ut o röka, hejs svejs!


RSS 2.0