WAAAAOOOOW

LINDA ÄR PÅ VÄG HIT OCH HAR EN HEMLIS BARA FÖR MIG OCH HENNE! WOOOOOW JAG ÄR SÅ NYFIKEN! MIAHHAHAHA! Är på ett väldigt galet humör just nu ;P allt bara är så spännande! HURRA FÖR MAT! NANANA MANAH MANAH DODODIDODI! MANAH MANAH DODODIDO! Hojja måste lugna mig men de går inte, vet inte vad jag ska ta mig till! NINJA KIIIIIIIID! Hojja nej nu nu nu, WHEN IT WAS GOOD WE WERE SITTING ON THE TOP OF THE WORLD! HON KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG HON KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG! hoff nu räcker de, ihelg, ha ja kanske skrivit om de? minns inte men i fredags var jag, jonna och linda hos lindas mamma och basta och hade extrem tjejkväll :P synd att ja inte tog bilder då hade ni fått skratta! och i lördags var vi i nikkala hos linno :P riktigt trevligt! söndags i stallet, inte vart där på femtio år :P MUAHHAHAHA! HEJDÅ

Nu har jag

MYCKET ATT BERÄTTA! Tror jag iallafall ha hunnit göra ganska mycket sen jag skrev senast, har absolut inte orkat har vart så less på datan så inte sant. Ha vart skönt att ha haft en paus från den ett tag :P men iallafall, i fredags så var jag, Linda, Jonna, Jonna och Verro ut. Vi började hemma hos Verro och hade lite tjejkväll lr va man ska kalla det, efter det for vi till Sebbo och var där och träffade massa roligt folk, kvällen blev lite som den blev sen men kul hade man iallafall (: Lördag så åkte jag till Linda i min klass som fyllde år, vi åt tårta och de flesta drack, jag Sara och Ela satt där nyktra och titta på allt :P haha ganska kul och se hur folk beteer sig när de är på lyran! Men det var väldigt trevligt, hade kul :) när ja kom till stan så tänkte jag första fara med Tommy och de där men sen ändrade jag mig och for med Christo en sväng och kollade runt, va rätt så mycket folk på stan så man blev lite grinig när man satt där o frestades ;P efter att vi hämtat hennes bror från krogen och kört hem honom så åkte vi hem, riktigt skönt att få sova. Söndag var en tråkig dag tror jag så den skippar vi, Måndag, Tisdag har också vart tråkiga så inte mycket att berätta där men igår så åkte jag, mamma och Tommy till Luleå, skulle till tandspecialisten och kolla hur de ska göra med mina tänder, var och shoppa också lite såna där små nödvändiga saker och sen åkte vi till Willys och handla och sen hem till Nikkala, var inte på världens bästa humör på vägen hem men de gick. :) Idag har jag vart i skolan och så var de ju mässa idag också! Fanns inte så mycket intressant där men Linno och deras klass kom så var kul att få träffa henne :P ha inte sett henne på länge för ha som inte blivit av att träffas när hon vart här :P men nu ha ja berättat tillräckligt så CIAO!


Torsdag

Ha blivit väldigt lat på att skriva, har inte tid ;D men, men idag var det friluftsdag så jag, Emma och Linda gick 4 tullar :) Linda gjorde det ennu frivilligt nu när hon inte går skola :P jobbigt var det men det vara bara att traska på! Efter det gick jag och Emma till skolan och käka och sen gick jag till Jonna :) drack kaffe och pratade :P kom fram till en väldigt bra sak! Får se hur vi håller det! De senaste dagarna har jag för det mesta vart ute, det är ju så otroligt fint väder! Riktigt härligt med sol och värme snart är de sommar! Blir en "kalas-vecka" den här veckan, ska idag till Gina och äta tårta hon fyller år :) GRATTIS GINA! Och på Lördag fyller Linda i min klass år så ska dit och äta tårta också! Hehe blir en sån där mänkkivecka igen :P Men nu hejssvejs!

Lördag

Godmorgon =D vaknade klockan 10:40 eller steg upp då :P mådde otroligtvis helt bra! Skönt! Men nu ska jag berätta lite mer om gårdagen.
Jag, Jonna och Linda for hem till Lindas mamma och satt där och pratade om allt möjligt, var riktigt trevligt, efter det så kom några till Linda så var dom där ett tag sen så skulle vi fara och då for dom :) min bror, Tommy, Janne och Heli hämtade upp oss och körde Jonna hem så hon kunde ta ut hunden och sedan gick vi därifrån hem till Linda(lägenheten). Men vi satt inte där så länge, ringde till Jennifer och kollade vad hon gjorde och hon var i Vuono så vi for dit. Där var det faktiskt riktigt kul, alla var glada och pratiga :P efter det kom min bror och vi åkte til stan där vi bara gled runt och sjöng, prata och ja lite allt möjligt. Sen när de skulle tillbaka till Vuono så for vi med Tommy och Tommi och köpte varsin baguett och sen hem :) hade faktiskt väldigt kul igår ändå har lite blåmärken lite överallt men de är sånt man får tåla ;D idag har man ju inte hunnit med så mycket, ätit, duschat och borstat tänderna. Och ikväll är det Lördag som sagt och det betyder MELODIFESTIVAL! Är final idag så ska kolla det iallafall :P inget kan hindra mig från det! Men nu ska jag nog göra lite annat :P skriver kanske senare! Hejssvejs!

Fredag

Återigen Fredag, kom för ett tag sen från Jonna och innan de var jag i skolan som vanligt, känner mig ganska trött och så men ska hålla mig vaken hela dagen, nämnde igår att vi spelade fotboll på gympan och vet inte om jag sa det men upptäckte idag att jag har världens bula och blåmärke på mitt knä ;s ont ont men så kan det vara! Kände igår på kvällen också att min höft är lite konstig igen, har ju problem med mina höfter och knän så ska ta det lite lugnt ett tag så jag inte behöver börja gå hos sjukgymnasten igen, det som knakar i höften när jag går och när jag vrider mig så blir det som en explosion, som att man öppnat upp huden och satt in en smällare som smälls varje gång jag vrider på kroppen så ska försöka att stretcha och se om det blir bättre :) kollade film igår på kvällen med Jonna och Tommy, kollade på The Unborn, den var helt okej handlingen var bra men tyckte den kunde ha haft bättre skådisar så den inte typ skulle vara sådär "OMG WERE GONNA DIE!", sådär lite fejkad ;D nog för att filmer inte är på riktigt men den kunde blivit mer spännande, kanske har nämnt igår att vi tittat på den för känns som att jkag redan berättat allt det där men minns inte orkar inte kolla upp de. Men nu göra något annat kul, hejssvejs!

 


Torsdag

Och som vanligt så ha jag inte skrivit på flera dagar ;D har blivit ganska så lat me skrivandet, finns så mycket annat man kan göra :P men iallafall idag så ha jag vart i skolan, hade gympa och vi spelade FOTBOLL! Ha inte spelat de på femtiomiljonerkvadriljonersbiljoner år! Men det var kul men slut blev man :P efter det så hade vi naturkunskap ; / TRÅÅÅKIGT men de är sånt som man får stå ut med, och medans vi sitter där på lektion är det sol ute och jag tänker "åh idag ska jag ut på isen" och sen när lektionen slutar vad är det då, jo GRÅTT OCH TRIST IGEN! Man måste vara snabb när de gäller vädret. Men for ändå ut på isen, for med Linda, Molle och Kia och jag åkte som vanligt skidor :) Sköööönt, men nu hejssvejsgummifejs!


Monday night

Kom hem för ett tag sen, blev att fara ut på isen igen :) riktigt skönt men trött blev man så nu resten av kvällen blir det att kolla film och äta! Är så mänkki så de är inte sant! I LOVE TO EAT! men inte fan går man upp i vikt men de är ju både bra och dåligt så :) behöver inte iallafall tänka på att träna och sånt hela tiden :P nog för att man ändå håller igång hela tiden men de är en annan sak :P men nu äta något de kom visst hem med smörgåstårta så MUMS! Hejssvejs!

Måndag

Ha inte skrivit på länge, vet inte faktiskt varför har helt enkelt inte haft lust :) lovet gick alldeles för snabbt, förstår inte hur tiden kunde gå så snabbt! Men iallafall under lovet har jag åkt skidor en del med Linda, Tommi, Tommy och hundarna på isen :) i Lördags så for vi till Hanninkari och tillbaka ;P lite jobbigt men de va skönt att vara ute! Igår var jag till Nikkala, var och jobbade och så körde jag och mamma lite skoter, var till Keräsjoki och hämta selar också som vi skulle testa på hunden, typ alla passade så var bara att välja färg och de blev en lila :P kanske skriver senare ska göra något annat nu så, hejssvejs!

Kväll

Ha jävligt ont i arslet, var på stranden och åkte tefat och så fick jag en väldigt "bra" ide att testa den branta sidan med en massa gupp och ja så slog jag arslet och nu kan jag inte gå ;s slog nog ganska hårt men annars hade man kul :P for ut på isen idag och just när vi skulle börja fara ditåt så blev det dimma ;o man såg ingenting och då menar jag verkligen ingenting! Men det var skönt att få åka lite skidor :) efter det for vi till Lindas mamma och satt där en stund och de käka sen åkte vi till Karungi och hämta min telefon av Ida, måste hitta PUK-koden känns tomt när ingen kan ringa lr nånting ; / men nu göra något annat, hejssvejs!

ONSDAAAAG

OCH DET ÄR SOL! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! De senaste dagarna har jag haft världens överskott på energi och idag är det samma =D helt otroligt bra humör och pigg trots att det blev sent igår :). For en sväng till Seskarö till Ida och kollade lite och jag är en sån som alltid stänger min telefon när jag ska sova eller när de är sent och jag vet att ingen kommer ringa så jag stängde av den och så har den hoppat ut ur min ficka och Ida som hade tappat bort sin telefon(vi har likadana) trodde att det var hennes och slog sin kod så nu har jag PUK-kod, så ring inte de tjänar inget till! Ska försöka hitta papprerna sen men de fixar sig! ;P Sitter nu och väntar på Linda och Tommi, vi ska ut på isen och leka lite :P jag ska nog åka skidor får se hur de blir :) men nu hejssvejs skriver kanske senare!


 

Tisdag

Tisdag idag, orkade inte skriva igår blev så sent innan man fick tillfälle att sitta vid datan så. Igår så var vi med Linda och Tommi, vi åkte till Kattilasaari och överraska Tess =D höll på att fastna ett par hundra gånger för var ju så jädrans mycket snö! Tycker vi har fått tillräckligt med snö men ne då ska de bli snöstorm och dränka hela happis :P hehe inte precis då men nästan! Vaknade för en stund sen och har ont i huvet ;o lite konstigt ska snart gå ut och ta lite frisk luft så kanske de blir bättre :P Jahman,jahman men nu kolla lite annat :P hejssvejs!

Söndag

Ha inte orkat skriva igår, var lite trött så :P i fredags så var jag med Verro, Tomas, Elias och brorsan körde, vi åkte till Kalix till nån "fest" om man säger så, tyckte inte det var särskilt kul men alltid bra och göra något annorlunda än samma sak hela tiden, hade ruskigt ont i huvet och magen kändes lite konstig så det blev en lugn kväll för mig. Igår så var jag me Jonna och Gina på dagen och sen så på kvällen var jag med Linda iaf ett tag :) blev förstås att dricka, först satt vi hos Linda och Tommi sen gick vi därifrån till Jennifers pappa och sen när de skulle på krogen så for jag med Gina, Jonna, Mattias och Markus och gled runt lite och fortsatte dricka, var på ganska så bra humör fast jag vore vart på dåligt humör iallafall vad jag tycker men de var ju iallafall bra att jag fick upp humöret :P satt o dumma mig som fan och skratta åt precis allt, kunde sitta och garva utan anledning och det gjorde ju att jag garva ennu mer =D haha men det var kul! Sen så for jag och Jonna hem och sov ;P hem till Jonna då och gud vad jag var trött, men jag blev som sådär övertrött så jag lega där och prata på om allt mellan himmel och jord :P och åt salta pinnar! Gott,gott. Idag har jag inte hunnit med så mycket har vart ganska så trött, kom för en stund sen från Nikkala, har varit och jobbat :) och idag så har Tess kommit! Hon är i Kattilasaari så ska umgås med henne nån dag när hon kanske kommer till stan :P hehe men nu göra något vettigt, hejssvejs!

RSS 2.0