SOMMARLOOOOOOV!

nu har ja sommarlov på riktigt :P praktiken e slut och jag är ledig! FREEEE! härligt. nu blir de bara bada, chilla, sova, sola o annat härligt! sitter o väntar på Christina, ska ut på stan en sväng sen o jobba... inte helt ledig då har inte fått semester ennu från jobbet men de blir nog snart :) imorgon fyller Annika år! Grattis i förskott! kmr gratta imon men endå :P så får se vad som händer imon om de blir o fira lr vad man gör :) men nu ska ja göra annat medans jag  väntar på min lilla kompis ^^, hejs!

woahwoahwoahwoahwoah (;


Lalala!

ruskigt pigg o UTTRÅKAD! vill göra något men kommer inte på någe så sitter o fixar mina naglar lite, de röda ska bort o rosa ska på :) köpte ett sånt där lysrosa nagellack idag så måste testa... men men iodag så vaknade jag o så for jag till eleven, jobbar in lite när ja vart sjuk så mkt ska jobba imon också sen så har jag SOMMARLOV! underbart. men iallafall kom till praktiken o så åt vi frukost o sen gick vi ut :) var skönt väder idag inte för varmt inte för kallt, blåste lite fläktande. men men sommar sommar!
Var i fredags hos vicki sen for vi ut, var inte ute så länge fick ruskigt ont i huvet o magen var helt konstig ;s så blev ingen vidare kväll. lördag så satt ja o linda ute o solade typ hela dagen tills solen försvann, brände armarna litegrann men de e borta nu. sen så for ja o fixade mig o kolla film sen for vi till krogen, var inte så mkt folk just då men var lite skönt att slippa trängas i början. men hade iallafall kul! när ja sku gå därifrån så träfgfa ja gina o katja så var med dem ett tag sen så var de hem :P ska se vad som händer ihelg, om man hittar på någe skoj. men ska måla naglarna nu o sen hitta på någe, hejs!

Lördag

och igår var de midsommar! var lite oplanerat blev lite som de blev var lite överallt men kul var de :) idag har de däremot inte vart så kul, har inte orkat göra så mycket idag har haft världens huvudvärk o spytt o en massa skit, hojja kvällen innan är så mycket roligare än dagen efter! men förstår inte riktigt har inte haft bakis på ruskigt länge men nu jävlar skulle de slå till! ville lägga upp lite bilder från igår men hittar inte sladden till kameran ;s spårlöst försvunnen! men får fixa det imon på någe sätt får leta lite extra :P nästa vecka ska jag jobba in lite grann från praktiken ska vara där hela veckan :) blir kul älskar barnen! men inte lika kul att vakna på morgonen ; / hojja ne nu ska vi tänka positivt! ska ta o kolla lite tv lr någe o sen sova, hejs!

SKOLAVSLUTNING

tänkte ja sku ta mig i nacken o skriva lite har lite smått tråkigt, sitter hos linda med och gör inte så mkt, hon ska just sy om hennes klänning som hon ska ha :) blir säkert bra :P blir o dricka idag eftersom de är skolavslutning o imon blir de nog också för då ska vi fira att linda fyller 19 år! ha köpt present åt henne idag :P muhahaha king! blir skitbra hon blir nog jättenöjd ;) hehe or not men endå :D lyssnar på paradiso girls - patron tequila skitbra låt! försöker tagga till lite :P får se hur de funkar men nu röka :P BYEEEEEEE

Hehe

har blivit extremt lat! orkar inte ens skriva blogg, måste tvinga mig :P ha hänt en del men orkar knappast skriva allt kommer nog inte ens ihåg allt men skitbra! hejs

RSS 2.0